„Egészséges táplálkozás hete az iskolákban” címmel tartottunk workshopot

Az Egészséges táplálkozás hete (március 18–22.) kapcsán a kampányhét megvalósításához igyekeztünk olyan gyakorlati ötleteket és megoldásokat adni hallhatóinknak, melyekkel kiválóan tudják színesíteni az iskolájuk életét.
Előadóink beszéltek többek között a HAPPY-hét kezdeményezésről, illetve a Nestlé Okos Snack és az Etesd az Eszed! programról is.

A workshop előadói voltak:
Kubányi Jolán – Táplálkozástudományért Alapítvány elnöke
Tóth Krisztina – Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ, a HAPPY-hét koordinátora
Szigetvári Szilvia – Táplálkozástudományért Alapítvány, a Nestlé Okos Snack program koordinátora
Szűcs Dóra és Farkas Cecília – Okos Doboz Kft., a Nestlé Etesd az Eszed! programjának koordinátorai